Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

A rögzített karos balkon napellenzők a könyökkaros napellenzők versenytársai, olcsóbb megoldást kínál a terasz árnyékolás terén. Kevesebb szerkezeti elemmel rendelkezik, ez által az ára is kedvezőbb. 

Rögzített karos napellenzők Működési elve:

A vízszintesen elhelyezkedő tengelyről tekeredik le a súllyal ellátott napellenző ponyva. A rögzítő karokba beakasztva tudjuk textil árnyékolónkat feszesebbé, és stabilabbá tenni. A rögzítő karok dőlés szöge állítható, ezzel a megoldással állíthatjuk a napellenzőt a nap beesési szögéhez mértem.

Rögzített karos napellenzők anyag minősége:

A napellenző szerkezete kiváló minőségű, extrudált alumínium profilok alkotják. A speciális textil, megegyezik a könyökkaros napellenző textilekkel. 

Rögzített karos napellenzők ár-érték aránya:

A rögzített karos napellenző olcsóbb a könyök karos napellenzőknél, viszont működtetése bonyolultabb, és szél állósága jóval gyengébb. Ezeket a tényeket figyelembe véve a rögzített karos napellenző csak bizonyos szél stabil balkonok esetében jó választás.

Rögzített karos napellenzők tartóssága:

A tartóssága a felhasznált alap anyagok minőségétől függ, és mivel a szerkezet és a textil kitűnő minőségeb készül, biztos lehet benne , hogy egy tartós árnyékolót vásárol, ha a rögzített karos napellenzőt választaná. 

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak