Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

Napellenző ponyva csere

Napellenzők ponyva cseréje esetén  néhány hasznos tudni valót érdemes megosztanom. A napellenző ponyvák speciális kültéri textilek, 100% masszában színezett akrilból készülnek, melynek köszönhetően remek tulajdonságokkal bírnak. 

  • A színek nem fakulnak
  • Magas Uv szűrő képesség
  • Kitűnő szenny és víztaszító képesség
  • Légáteresztő
  • Szagmentes
  • Alaktartó
  • Energia takarékosság

Mért is fontosak ezek a tényezők?

Az elsődleges és legfontosabb szempont az Uv védelem. Ha Ön az I.-es bőrtípusú emberek közé tartozik, azaz szőke a haja, kék a szeme és világos a bőre, akkor az úgy nevezett önvédelmi ideje a bőrének nem több mint 5-10 perc. Ha ennél több időt tölt a tűző napon . akkor bőre megéghet, Egy alacsonyabb Uv szűrő képességgel bíró Uv 40-es ponyva a káros hatások több mint 95%-át képes visszaverni. Ugyanez az ember típus egy Uv 80-as textil alatt akár 12 órán át napozhat, és még akkor sem éri annyi káros sugárzás, mintha 10 percet töltene a tűző napon. 

     Jól kiválasztott textillel a lakó helységek hőterhelése nyáron minimalizálható. Ily módon a klímaberendezések energia fogyasztása akár 80%-kal csökkenthető.Az oldal feltöltés alatt áll.

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak