Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

Redőny motor javítás

  Az árnyékolástechnikában egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók. Ennek következtében egyre gyakrabban találkozunk meghibásodott redőny motorokkal és egyre gyakrabban keresnek meg redőnymotorok javításával kapcsolatban. Sajnálatosan a redőny motorok javítása nem minden esetben kivitelezhető, mivel ezek a termékek kültéri használatra vannak tervezve ezért víz mentesen záródó csőmotorok.

  Persze megoldást jelenthet, ha a gyártója vállalja a javítást. Tapasztalataink azt mutatják hogy a javítás sok esetben meghaladja az új termék árát. Általánosságban elmondhatom hogy a javítások többsége gazdaságtalan.

  Persze nem minden terméket kell kicserélni előfordulhatnak különböző külső alkatrész kopások menesztő gyűrűtörés. A motor tengely végén látható meghajtó egység törése, a motor felfogatásért felelős rögzítőelem törése ilyen esetekben a motor alkatrészek kicserélésével  a termék felújítható és javítható. Azt is tapasztaljuk hogy márkától függetlenül előfordulhat elektronikai meghibásodás. A meghibásodás okát okozhatják gyenge minőségű alkatrészek és elektromos impulzus, úgynevezett viharkár is. Gyakorlati tapasztalataink szerint a biztosítótársaságok sok esetben utasítják el kár igényeinket különböző indokokkal, keresnek kibúvót a kár fizetési kötelezettségük alól, kérnék szakértői véleményeket és amortizációs összegeket számolnak az új motor árából.

   Érdemes mindenféleképp több árajánlatot beszerezni a javítás várható összegéről és ezt a biztosító társaság felé tovább küldeni. Természetesen ön dönti el hogy melyik céget bízza meg a javítás elvégzésével.


   Vezérlésekkell kapcsolatosan a javítások sok esetben könnyebben elvégezhetőek. Ezek a javítások általánosságban alkatrészek cseréje ből áll.Az oldal feltöltés alatt áll.

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak