Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

Redőny távirányítók javítása

A redőny távirányítók javítása vagy cseréje esetekben egyszerű művelet, és olykor bonyolultabb, és idő igényesebb.

A redőnyök távirányítója technikai fejlődéseken ment keresztül az elmúlt 20-25 évben. Gondoljunk csak a mobil telefonokra. Több funkció, más kinézet, több lehetőség.

Becker.távirányítók fejlődése

Somfy.távirányítók fejlődése

A redőny távirányítok javítása lehetséges, de sok esetben nem gazdaságos. Ha például egy érintkező vagy egy kapcsoló ment tönkre a távirányítóban, biztos hogy érdemes a javítást választani. Ha a meghibásodás komolyabb, pl: leejtettük, eltörött, vagy a nyomtatott áramkör sérült, szinte biztos, hogy jobban megéri kicserélni, mint javítani.Távirányítók cseréje esetében érdemes egy komolyabb és modernebb típust választani. Több funkció modernebb megjelenés és hatékonyabb vezérlés. 

Fontos tudni .márkafüggőség

Redőny távirányítók cseréje esetében csak azonos gyártótól származó terméket választhatunk. Mivel a gyártók saját frekvencián egyedi kódokkal látják el termékeiket, így kénytelenek vagyunk azonos terméket választani. Még akkor is , ha látszatra ugyan az a csere termék és még a frekvencia is megegyezik. Jó példa erre az Elero és a Becker. Külsőleg megegyezik, a frekvencia is stimmel, csak a kódok mások.

Legelső lépés.házilag javítható probléma

Sok esetben tapasztaljuk hogy a távirányító ugyan működne, de még sem teszi a dolgát. Minden távirányítón van egy kontroll lámpa egy kis led, stb. Ha megnyomunk egy gombot, akkor vissza jelez, hogy parancsot teljesít, le-fel-stop. Ha a lámpa nem világít, akkor az elem merült le. Célra vezető 2-3 évente automatikusan az elem cserét elvégezni, ugyan is a lemerül elemből kifolyó "sav" károsíthatja a távirányítót. Ha az elemcsere után sem vezérli redőnyünket, akkor érdemes hozzá értő szakembert keresnie, és minden esetben közölje a márkát a távirányítóján. 

Beazonosíthatatlan a távirányítóm.Nincs rajta márkajelzés

Sok esetben találkozunk olyan távirányítókkal, amin semmilyen eredet, és semmilyen márka jelzés nincs. Ilyen esetben a tapasztalatainkra kell hagyatkoznunk, vagy a távirányítóval vezérelt terméket kell beazonosítani. Sok árnyékolástechnikai cég szerződik különböző gyártókkal, és termékeiket lelkesen forgalmazzák. Ha nem találja vagy már nem létezik a gyártónk forgalmazónk, akkor se szabad kétségbe esni, mert mindig van megoldás. 


Redőny szerelés - redony-szereles.org

Ha további kérdései maradtak forduljon partnerünkhöz a redony-szereles.org szakembereihez a 061 445 11 81 telefonszámon vagy írja meg emailben az ajanlatkeres@redony-szereles.org címre. Elektromos redőny szerelés, Gurtni csere, Redőnymotor szerelés, szúnyoghálós redőny, napehálós redőny.


További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak