Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

Az előre gyártott reluxák minőségéről , tartósságáról és szerelhetőségérő szeretnék pár szót szólni. Lehet szó fareluxáról, vagy műanyag reluxától, általánosságban  az olcsó reluxák hátrányait szeretném ismertetni Önnel.

Olcsó reluxák, fareluxa, műanyag reluxa

Ha vásárolni szeretnénk olcsó reluxát, csak be kell mennünk valamelyik barkácsáruházba, lakásfelszerelést értékesítő áruházba, és a kínálatukban megtaláljuk ezeket az előre legyártott olcsó termékeket.

Olcsó reluxák méretezései:

Sajnálatos módon az előre gyártott termékekkel az a baj, hogy nem a mi ablakunkra gyártották. A mérete nem pont akkora, ami a mi üveg felületünkre kell. Ha Önnek szüksége lenne egy reluxára, ami egy ablakhoz kell, akkor csak az ablak méretével megegyező reluxát tud vásárolni, és nem az üveg méretéhez legyártottat. Ha olcsó reluxát vásárolna, mindig mérje meg az árnyékolandó ablak üveg felületét , adjon hozzá +2-2 cm-t és ilyen széles reluxa kell Önnek. A reluxa magasságát oly módon határozzuk meg, hogy az ablak szárny tetejétől az üveg aljáig mérünk + 2 cm-t hozzá adunk,és ez lesz a teljes magasság.

Olcsó reluxák felszerelése:

Az olcsó reluxát megvásárlás után egy csavar behajtó gép segítségével egyszerűen felszerelhetjük. A csomagolásban minden rögzítő elem megtalálható, ami ahhoz kell, hogy a reluxát felrögzíthessük az ablakunkra.

Olcsó reluxák javítása:

Az olcsó reluxák származási eredete miatt a felhúzó zsinóron kívül semmilyen alkatrész nem áll rendelkezésre. Így sajnos komolyabb probléma esetén a reluxát le kell cserélni.  

Olcsó reluxák árnyékolásra:

Az olcsó reluxák alapanyag minősége ismeretlen, és sok esetben gyártják műanyagból. Ez az alap anyag könnyedén deformálódik el az infravörös hősugárzás hatására. A trópusi fából gyártott reluxák vásárlását javasoljuk.

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak