Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

A zsalúzia egy kültéri reluxához hasonlítható forgatható lamellás függőleges mozgatású kültéri árnyékoló. Remekül illeszkedik passzív házak árnyékolástechnikai terveihez, kiváló és látványos árnyékoló, mely egyre népszerűbb az építkezők körében is. 

Zsalúzia működési elve:.

A zsalúzia működése zsinórzat  és felhúzó szalag segítségével történik. A vízszintesen működtetett lamellák dőlésszöge változtatható, ezzel szabályozható a beltérbe beáramló fény mennyisége. A működtetése lehet tekerő karral, vagy motorra. Az egyre olcsóbb zsalúzia motoroknak köszönhetően a motoros változat egyre népszerűbb. A zsalúziák szél stabilitásáról vagy feszítő sodrony, vagy vezető sín gondoskodik. Utóbbi nagyobb stabilitást és csendesebb működtetést biztosít a felhasználók számára. A zsalúziák működtetéséről gondoskodó zsinórzatok és felhúzó szalagok alap anyaga sokat fejlődött az utóbbi tíz évben, mára már hosszú távú megoldást jelent a redőnyt nem kedvelő, de árnyékolóra igényt tartó felhasználók körében. 

Zsalúzia alapanyag minősége:

A zsalúziák anyaga minősége hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt tíz évben. A széles lamella kínálat és az új technikai megoldások lehetővé tették, hogy nagy méretű árnyékolókat gyárthassunk úgy, hogy megtartják szilárdságukat, szél stabilitásukat és tartósságukat. Az új lamellák forma világa tökéletes záródást biztosíthat, a vezető sínek elvakolható változata remek szigetelő hatást biztosítanak a modern zsalúziák számára.

Zsalúzia ár-érték aránya:

A zsalúziák az egyedi megoldásaik révén népszerű kültéri árnyékolók. Mivel teljesen minimalista megjelenésűek, ezért tökéletesen passzolnak modern építészeti stílusokhoz, és hatékony árnyékolók is egyben. Az áruk jelentős mértékben csökkenő tendenciát mutat, mivel a technikai fejlődések eredménye ként az újítások minden esetben olcsóbb termékeket eredményeznek.  

Zsalúzia tartóssága:

A zsalúziák igen tartós és remekül javítható árnyékolók. Meghibásodásuk gyakorisága kicsi, karban tartást nem igényelnek. Olyan esetben , amikor régi zsalúziát kell javítani, csak a vezető és működtető zsinórzatot kell cserélni. A zsalúziák első felújítása 15-20 év után esedékes, addig viszont semmilyen karban tartást nem igényelnek. felújítás után ismét jöhet a következő periódus, a következő 20 év zavartalan árnyékolás. 

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak