Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

Redőny típusok, redőny árak

A magyarországi redőnyök rengeteg típusban és típusonként különböző minőségben kerülnek értékesítésre. Az árak nem mindig a termék minőségét tükrözik. Ahhoz, hogy konkrét árat tudjon meg leendő redőnyével kapcsolatban, ki kell választania a megfelelő terméket, és ezen belül a megfelelő típust és az adott típuson belül is tájékozódnia kell a további opciókról, lehetőségekről.  

Redőny típusok.redőny árakkal

A redőny árak nagyban függnek a redőny típusoktól. Minden típusnak meg van az előnye és a hátránya is. Ha építkezik, vagy új redőnyt szeretne, minden esetben érdemes több forgalmazóval is fel venni a kapcsolatot, hogy tájékozódhasson a különböző lehetőségekről. 

A redőnyök két fő típusa a következő:

  • Külső tokos redőny.
  • Belső tokos redőny.

Külső tokos redőny.árakkal, előnyökkel és hátrányokkal

A külső tokos redőnyök az olcsóbb megoldások közé tartoznak. A műanyag redőny típusok ára , és ár érték aránya méltán tett ezt a redőny típust a legnagyobb számban értékesített termékek közé. Bár az alumínium redőnyök tartóssága messze felül múlja a műanyag redőnyök élettartamát, még mindig a fele árban lévő műanyag redőny a népszerűbb. Ideális esetben a redőny árak nem lehetnek magasabbak:

  • Műanyag redőny ára: max 9-10.000.- / m2
  • Alumínium redőny ára: max 18-20.000.- / m2

Belső tokos redőny .árakkal, előnyökkel és hátrányokkal

A belső tokos redőny árak kissé mások a másik redőny rendszerhez képest, ennek legfőbb oka, hogy a szerkezet működéséhez teljesen más alkatrészekre van szükség. Hátránya, hogy sok esetben a lakásban elhelyezkedő redőny tok miatt rosszabb hőképet mutat a lakásunk és a nyílás zárónk. Ami előny, hogy felhúzott állapotában a redőny nem takar be az üveg felületünkbe, nem zavar a tökéletes kilátásban. A szigetelés problémája is természetesen orvosolható, akár még öreg épületek esetében is.  A belső tokos redőny árak nem lehetnek magasabbak:

  • Műanyag redőny ára: max 9-10.000.- /m2
  • Alumínium redőny ára: Max 18-20.000.- / m2
  • Faredőny ára:  Max 25-30.000.- / m2

Redőny árak.felhasznált alapanyagok, műanyag , alumínium , fa redőny árak

Mint minden termék esetében, a redőnyöknél is nő az ár, ha nő a minőség. Az árakat nagyban befolyásolják a piaci igények, és a felhasznált alapanyagok ára. Ha nő az alumínium világpiaci ára, az alumínium profilt gyártó cég árat emel, amit a gyártó kénytelen követni, és ennek a tényleges árát az Ön pénztárcájára terhelik. 


redőny szerelés - redony-szereles.org

Bővebb információt kérjen a redony-szereles.org szakembereitől a 061 445 11 81 telefonszámon vagy írjon nekünk az ajanlatkeres@redony-szereles.org email címre.


További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak