Angyal Krisztián

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐ

A naphálók új távlatokat nyitottak az árnyékolástechnikában. A PVC alapú textilek speciális gyártási technológiai újításokon mentek keresztül, és ezek az újítások kihatottak a termékekre, megjelentek a kültéri textil árnyékolók kiváló képviselői, a naphálók.

Naphálók működési elve:

Tengelyre tekeredő textil, mely működhet függőlegesen, kézi vagy motoros működéssel és működhet vízszintes elven is. Alkalmazható szinte minden árnyékoló típus esetében, önálló szerkezet ként, vagy kombinálva más árnyékoló típussal is. 

Napháló anyag minősége:

A napháló textilek PVC bevonattal ellátott kültéri Uv stabil textilek, melyek remek hatásfokkal tükrözik vissza a káros UV sugarakat, és remek százalékban verik vissza az infravörös hősugárzást is, és ezek mellett fény áteresztő képességüket megtartják. Több Nyugat európai cég is gyárt naphálókat, amikről elmondható, hogy alak tartóak, és a felhasznált alapanyagok révén újra hasznosítható, és környezet barát termékek. 

Naphálók ár-érték aránya:

Bár a naphálók nem tartoznak az olcsó kategóriás árnyékolók közé, de elmondató róluk, hogy fényáteresztő képességük révén kiváló választást nyújtanak nem csak közületi de lakossági felhasználási területeken is. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy a textilek már árnyékoló rendszerekbe is integrálhatóak, elmondhatjuk, hogy működésük több funkciót is betölthet, árnyékoló,  szúnyogháló és belátás elleni védelem is egyben. Ezen jellemzők figyelembe vételével kijelenthetem, hogy bár nem olcsó termék, de ez a termék megéri az árát.

Naphálók tartóssága:

A naphálók tartóssága nagyban függ attól, hogy milyen környezeti hatások érik az árnyékolónkat. Extrém terhelésnek kitett esetekben a naphálók élettartama minimum 10 év. Átlagos használat mellett az élettartam megnő, így ha vissza osztva nézzük az árát évekre kiszámítva, elmondhatjuk, hogy egy olcsó és több funkciót betöltő árnyékolót kapunk a pénzünkért.

További cikkek

Csőmotorok, redőny roletta napellenző motor


Csőmotorok tulajdonságairól, működési elveiről, használatáról. Tapasztalataink szerint egyre népszerűbbek a motoros árnyékolók.


Redőnyösök értékesítési trükkjei


Tapasztalataink, értékesítéssel, és átverésekkel kapcsolatban, mire kell, és érdemes figyelni, amikor redőnyt vásárolnánk.


Redőnyök leggyakoribb meghibásodásai és ennek okai.


Mire kell figyelni, ha elromlott a redőnyünk és szerelőt hínánk, hogy javítást végezzen rajta.


Az árnyékolástechnika fontossága


Az Árnyékolástechnika fontosságáról, szerepéről és hatásairól szóló cikk, mely lényeges és fontos témákat taglal.


Motoros redőny javítás


Tapasztalatom motoros redőnyök javítása terén, Budapest és környékén.Top 5 hibák, a legtöbbször előforduló meghibásodások.


Angyal Krisztián

HÍRDETÉS

<!-- DYNAMIC BLOCK: adsense-col3 -->

Partneroldalak